Pentru foi:
-400 g faina
-50 g unt
-1 ou
-2 linguri miere
-3 linguri de lapte
-1 lingurita de bicarbonat
-150 g zahar
Se amesteca totul foarte bine, in bain marin (la cald), mai putin faina. Peste compozitia calda se amesteca faina. Se imparte coca in 4 parti, se intind foi care se coc pe fundul tavii (pe fundul tavii se pune faina mai multa, nu doar se tapeteaza, altfel se lipesc foile de ea).
Crema
-200 g zahar pudra
-200 g unt
-o lamaie
-2 linguri de gris
-250 ml lapte
-gem
Se face grisul. Untul se freaca cu zaharul si se adauga grisul putin cate putin. Se rade coaja de la lamaie si se stoarce toata zeama in crema.
La asamblat se pune: o foaie, 1/2 compozitie crema, foaie, gem, foaie, 1/2 compozitie crema, foaie.
Se pudreaza cu zahar. Arata asa:
Pofta buna !
Ati dori sa faceti schimb de link cu site-ul nostru? Asteptam eventuala colaborare pe mail. Avem pagina separata pentru partenerii nostri.
RăspundețiȘtergere